MVV ’27 beschikt over tal van enthousiaste vrijwilligers. We zijn erg trots op onze vrijwilligers! Wil jij onze vereniging en onze leden ook verder helpen en jezelf ontwikkelen? Dan gaat het Bestuur graag met je in gesprek! Onderstaand een aantal rollen die je bij MVV ’27 zou kunnen vervullen. Mocht je interesse hebben voor een andere vrijwilligersfunctie komen wij natuurlijk ook graag met je in gesprek! We kunnen altijd nieuwe vrijwilligers gebruiken. En wij weten allemaal hoe leuk en waardevol dat kan zijn! Daarnaast zijn ontwikkelingstrajecten, zoals opleidingen altijd bespreekbaar. Je investeert daarmee ook echt in jezelf.

Reageer op onderstaande vacatures door een mail te sturen naar secretaris@mvv27.nl. Of informeer naar mogelijkheden door een mail te sturen.

Bestuurslid Jeugd
Heb je affiniteit met jeugd en wil je jezelf ontwikkelen in een rol als bestuurder bij de vereniging? Laat het ons weten! We zoeken een enthousiaste bestuurder die opkomt voor onze jeugd en het leuk vindt om te organiseren.

Bestuurslid Technische Zaken
Vind jij nou ook altijd iets van de prestaties van onze MVV-elftallen? En van de prestaties van onze trainers? ‘Leuk hoor die kannen bier, maar we zijn wel een voetbalvereniging’. Heb je affiniteit met het spelletje en met organiseren en telefoneren? We komen graag met je in gesprek, wellicht is de rol van Bestuurslid Technische Zaken iets voor jou!

Hoofd Jeugdopleiding
Binnen MVV ’27 willen we dat onze selectie-elftallen voor een groot deel uit zelf opgeleide spelers bestaan. We hebben al decennia lang een florerende jeugdopleiding. Wil jij ervoor zorgen dat dit ook in de toekomst de kracht van MVV ’27 blijft en word je enthousiast van het spelletje? Wij komen graag met je in contact wellicht is de rol van Hoofd Jeugdopleiding iets voor jou!

Trainers/leiders
Raak je enthousiast van voetbal? En vind je het leuk om bezig te zijn met de ontwikkeling van onze Maaslandse jeugd? Diverse leuke jeugdteams moeten het nog doen zonder leider(s) en/of trainer(s). Zij zouden dolblij zijn met een nieuwe trainer en / of leider.

Scheidsrechters
Wellicht schuilt in jou wel de nieuwe Kuipers of Makkelie? Een wedstrijd kan niet gespeeld worden zonder scheidsrechter. We zijn zo blij met ons scheidsrechterskorps! Maar we merken ook dat onze scheidsrechters in een normaal seizoen soms meerdere wedstrijden moeten fluiten op één dag. Daarom zouden we ons scheidsrechterskorps graag willen uitbreiden. Hou jij van leidinggeven? Word je enthousiast van het spelletje? Wil je een bijdrage leveren aan de club en daarnaast jezelf ontwikkelen? Dan is de rol van scheidsrechter wellicht iets voor jou! We komen graag met je in gesprek!

Kantinemedewerkers
Het gaat weer gebeuren. De kantine zal volgend seizoen echt gevuld gaan worden. Het einde van de coronaperiode is in zicht. De kantine van MVV ’27 zal zeker weer op zaterdag dé centrale ontmoetingsplaats worden voor honderden voetballiefhebbers. Om deze mensen snel te voorzien van een hapje en/of drankje, is het belangrijk dat MVV ’27 beschikt over voldoende kantinemedewerkers. We hebben behoefte aan nieuwe extra mensen, aan jou! Mensen die regelmatig, maar echt niet iedere week, een paar uurtjes mee willen helpen. Als kantinemedewerker ontvang je vooraf een polo, waarin je een kantinedienst kunt vervullen. Heb je interesse om bijvoorbeeld een paar uur per maand de kantinecommissie te ondersteunen, stuur dan een e-mail naar Riet Jordaan: horeca@mvv27.nl. Bellen kan ook: 06 515 318 85.

Assistent wedstrijdsecretariaat/commissiekamer
Meer een administratief type met wat computerervaring? Het wedstrijdsecretariaat kan straks op zaterdagen goed hulp gebruiken in de commissiekamer van 13.00 tot 16.30 uur, zodat de andere wedstrijdsecretarissen Nico Gordijn en Leo van den Berg ook nog in de gelegenheid zijn een wedstrijd te fluiten. Neem gerust eens een kijkje of het je wat lijkt. Meer informatie bij Leo van der Berg: wedstrijdsecretaris@mvv27.nl. Bellen kan ook: 06 341 351 25.

Maatschappelijke Stage
Veel van de vrijwilligerstaken zijn ook in te vullen voor jouw Maatschappelijke Stage als scholier. Door het uitvoeren van vrijwilligersactiviteiten leren zij zich in te zetten voor een ander of voor de omgeving, zonder er direct iets voor terug te krijgen. Zo ontwikkelen zij zich op het gebied van sociale omgangsvormen, waarden en normen, en krijgen ze meer verantwoordelijkheidsgevoel.

Behalve voor de scholier zelf, is een maatschappelijke stage ook voor MVV ’27 een unieke kans. De jongeren van nu zijn immers de vrijwilligers van de toekomst. Zij ervaren hoe leuk vrijwilligerswerk is, waardoor zij misschien na hun stage als vrijwilliger bij onze vereniging blijven. Veel scholieren hebben hun stage al bij MVV ’27 gelopen. Ook dit seizoen is het mogelijk om een maatschappelijke stage bij MVV ’27 in te vullen. Interesse? Mail dan naar secretaris@mvv27.nl.

Andere vacatures
Staat er geen passende vacature voor je tussen, maar wil je toch iets betekenen voor MVV ’27? Geef via secretaris@mvv27.nl aan waar jouw kwaliteiten en wensen liggen en wie weet heb je straks een uitdagende functie als vrijwilliger binnen onze dynamische voetbalvereniging.

Wij horen graag van jullie! Ik ben ervan overtuigd dat we er weer een sprankelend seizoen van gaan maken komend seizoen. Laat het weten als je iets wil betekenen voor onze vereniging. Doe dat door te reageren via de mail naar secretaris@mvv27.nl. Je kunt eventueel ook altijd appen/bellen met ondergetekende.

Namens het Bestuur van MVV ’27,

Pieter van Rijs
0654916434