Met oprechte droefheid hebben we kennisgenomen van het overlijden van Bertus Groenewegen en Rob Noordermeer, twee gewaardeerde leden van onze MVV ’27-familie. Namens bestuur en leden van MVV27 zijn condoleances overgebracht aan de families van Bertus en Rob, door het versturen van een condoleancekaart.

Bertus Groenewegen (1935) was een toonbeeld van trouw en saamhorigheid. Vanaf april 1950, toen hij als junior bij DOSKOM begon, tot aan zijn jaren bij MVV27, heeft Bertus niet alleen op het veld, maar ook daarbuiten, laten zien wat kameraadschap betekent. Zijn overstap naar MVV27 na het ter ziele gaan van DOSKOM in 1955 markeerde het begin van een diepgewortelde verbinding met het derde elftal en later met het veteranenteam. Namen als Cor de Vos, Jaap Buijnink, en Nico Bastemeijer zijn onlosmakelijk verbonden met de voetbalreis van Bertus. Zelfs na zijn actieve voetbalcarrière bleef hij een spil in de gemeenschap, bekend om de jaarlijkse uitjes en feesten die hij met zijn oude teamgenoten beleefde.

MVV 27 5 in het seizoen 1966-1967,
Staande van links naar rechts: Koos Bergeman, Piet Mosterd, Maarten Plooij, Cor de Vos, Arie van der Akker, Jo van den Berg, Bob Eilers, Piet Broekman en Kees de Vos.
Zittend: Bertus Groenewegen, Freek de Vos, Niek Ammerlaan en Frits Zandman.

Rob Noordermeer, geboren in 1944 kwam de gelederen van MVV ’27 in 1973 versterken. Rob ontpopte zich al snel tot een rots in de branding als keeper van ons elftal. Daarmee heeft hij, samen met spelers zoals Piet Broekman en Henk Huiskes, vormgegeven aan enkele van de meest memorabele momenten in de geschiedenis van ons team. Rob’s bijdrage aan MVV27 overstijgt zijn tijd op het veld; na zijn actieve carrière diende hij samen met zijn vrouw als beheerder van de kantine, een rol die zij met veel liefde en toewijding vervulden.

MVV 27 9 in het seizoen 1975-1976
Staande van links naar rechts: Daan van Hemert, Leen van der Ende, Ted van Uffelen, Jaap van Eijmeren, Henk Huiskes, Jaap van Trigt, Chris Scheffers en Cor de Vos.
Zittend: Bas van den Berg, Sjaak Franken, Rob Noordermeer, Maarten Plooij en Freek de Vos.

Het verlies van Bertus en Rob is voelbaar in elk deel van onze club. Hun levensverhalen zijn verweven met de geschiedenis en de gemeenschap van MVV27. We houden vast aan de herinneringen en de momenten van vreugde die we samen hebben gedeeld. In deze tijd van verdriet staan onze gedachten en gebeden uit naar de families Groenewegen en Noordermeer. Moge de steun van de gemeenschap en de liefdevolle herinneringen aan Bertus en Rob enige troost bieden.