Mini F voetbal bij MVV’27!

In het seizoen 2011/2012 is er bij MVV ’27 een start gemaakt met het zogenaamde mini voetbal. Mini voetbal stelt kinderen in de leeftijd van 4 tot 6 in staat lid te worden van MVV ’27  en eerder te beginnen met het voetballen. Dit leren voetballen bij het mini voetbal gaat op een manier waarbij plezier en positieve coaching centraal staan. Door kinderen vroeg te laten beginnen met sporten, wordt er een positieve bijdrage geleverd aan hun fysieke en mentale ontwikkeling.

Het mini F voetbal bij MVV ’27 bestaat uit twee categorieën. Namelijk de Westlandse competitie en de trainingen. Voor de Westlandse competitie staan er twee teams van vier spelers ingeschreven. Deze twee teams spelen iedere zaterdag wedstrijdjes tegen andere mini F teams uit het Westland. Hier worden onderlinge wedstrijdjes gespeeld van vier tegen vier. De Westlandse competitie is vooral bedoeld om kinderen die hun tweede jaar bij de Mini F ingaan een nieuwe uitdaging te bieden.

Training!

Naast het voetbal op zaterdag wordt er op woensdagen van 16.30  tot 17.30uur getraind. Tijdens de trainingen leren de kinderen op een leuke manier hoe ze met de bal en andere  kinderen om moeten gaan. Wij als trainers willen de kinderen natuurlijk beter leren voetballen, maar voor ons staat het plezier van de kinderen centraal!

Voor wie is het mini voetbal bedoeld?

Het mini voetbal is bedoeld voor jongens en meisjes van vier, vijf of zes jaar. Kinderen die ouder zijn dan zes kunnen direct instromen bij de JO8.

Proberen en aanmelden

Bij MVV ’27 streven we ernaar het mini voetbal zo laagdrempelig mogelijk te houden. Gedurende het seizoen is het ook mogelijk om het mini voetbal te proberen. Het is altijd een optie om halverwege het seizoen een keertje mee te komen doen op een training. Stuur daarvoor dan een berichtje naar Ruud (zie onderaan de contactgegevens), met daarin vermeld de datum (woensdagen van 16.30 -17.30 uur) waarop jouw zoon of dochter mee komt doen. Dan kunnen wij hier rekening mee houden. Zorg ervoor dat je op tijd aanwezig bent en stel jezelf en jouw kind even aan ons voor. Heb je aanvullende informatie nodig? De contactpersonen zijn altijd mobiel of met de mail bereikbaar.

Om jouw kind aan te melden dien je het aanmeldingsformulier zo volledig mogelijk op de MVV ’27 site in te vullen. Heb je hier ook vragen over, dan kun je altijd bellen of een mailtje sturen!

Communicatie

Het zaterdagprogramma van de Westlandse competitie en overige informatie zal via WhatsApp naar ouders gestuurd worden.

Contactpersonen/coördinatoren Mini F:                            

Coen Hordijk, trainingen, tel. 06 5205 5469
Roel Nooteboom, trainingen, tel. 06 2878 3832
Femke Alblas-Bol, wedstrijden, tel. 06 51448699