SponsorKliks

Bestel jij ook kleding, eten, boeken, elektronica, reizen of andere zaken online? Bij vele winkels kun je door enkele extra muisklikken zorgen dat een deel van jouw betaling naar MVV ’27 gaat. Zonder dat jou iets extra’s kost.

Bol.com, HEMA, Thuisbezorgd.nl, Wehkamp, V&D, Zalando, Booking.com en Redcoon. Dit is slechts een kleine greep van de winkels die zijn aangesloten bij SponsorKliks. Voordat je een bestelling bij één van deze webwinkels doet, kun je aangeven dat je deze bestelling via SponsorKliks wilt doen. Je betaalt het normale bedrag dat je ook zonder tussenkomst van SponsorKliks zou betalen. Achter de schermen gaat een percentage van jouw aankoopbedrag echter naar MVV ’27. Dus een kleine moeite, geen extra kosten voor jou en MVV ’27 wordt er beter van.

Hoe werkt het?
Heel simpel. De meeste bedrijven waar vele mensen online bestellingen bij plaatsen, zijn aangesloten bij SponsorKliks. Voordat je bij één van deze bedrijven een bestelling plaatst, geef je aan dat je MVV ’27 wilt steunen met jouw de bestelling.

Dit kan op twee manieren via de banner op www.mvv27.nl. Op de homepage van MVV ’27 vind je rechts de advertentie van SponsorKliks of klik op deze link. Je bereikt op deze manier alle bedrijven die zijn aangesloten bij SponsorKliks. Door op het logo van een bedrijf te klikken, bezoek je de website van dit bedrijf. Als je de website via deze route bezoekt, wordt herkend dat jij met jouw bestelling MVV ’27 wilt steunen. Het bedrijf waar jij je bestelling hebt geplaatst, maakt automatisch een percentage van het bedrag over aan MVV ’27.

Privacy
De privacy voor SponsorKliks is goed geregeld: MVV ’27 heeft geen inzicht in de namen van de personen die via SponsorKliksbestellen en de bestellingen die geplaatst worden.

Spread the word
We waarderen het zeer als jij met jouw online aankopen voortaan MVV ’27 steunt. Het wordt nóg mooier voor MVV ’27 als alle leden en/of meer mensen uit jouw omgeving dit gaan doen. We hopen daarom dat je ook anderen wilt wijzen op bestellen via SponsorKliks!

App voor Android en iOS
Ook handig: de nieuwe Sponsorkliks App voor je mobiel.  Download de app en shop direct via de app om MVV ’27 gratis te sponsoren.