Sportblessures

Vrijblijvend inloopspreekuur voor sporters met blessures

Helaas kunnen er tijdens het sporten ook blessures ontstaan. Om zo snel mogelijk weer klachtenvrij op het veld te staan, heeft MVV ’27 twee fysiotherapeuten die hierbij kunnen helpen/ondersteunen: Niels Berrevoets en Remco van Vliet. 

Naast de werkzaamheden op onze club, zijn zij beide werkzaam als fysiotherapeut in hun eigen praktijk. Niels heeft een praktijk in Vlaardingen genaamd Holystaete fysiotherapie. Hij is afgestudeerd als MSc sportfysiotherapeut aan de hogeschool Rotterdam en heeft daarnaast zijn ervaring 8 jaar lang opgedaan bij de proftak van Feyenoord Rotterdam. 

Remco heeft een praktijk in Maasland en Maassluis genaamd Centrum voor Paramedische Hulp. Hij is als fysiotherapeut afgestudeerd aan de hogeschool Rotterdam en heeft door zijn inmiddels 10 jaar ervaring bij de jeugd en selectie van MVV’27 veel kennis in het begeleiden en revalideren van sportblessures. Sinds 2014 is er bij het Centrum voor Paramedische hulp elke maandag van 16:30-17:30 in Maasland (tijdens het voetbalseizoen) een inloopspreekuur, waarin sporters geheel vrijblijvend langs kunnen komen om hun blessures of andere klachten te laten screenen door een fysiotherapeut.

Door de ervaring van beide therapeuten te combineren zijn zij goed in staat om u te helpen bij uw sportblessure. Voor vragen en/of hulp bij het herstellen van een sportblessure kunt u contact opnemen met één van de praktijken. 

Voor Holystaete fysiotherapie kunt u dit doen door te bellen naar 010-474 3697 of te mailen naar info@holystaeteft.nl. Voor verdere informatie kunt u op de website kijken www.holystaeteft.nl. 

Voor het Centrum voor Paramedische hulp kunt u dit doen door te bellen naar 010-59 27990 of te mailen naar info@fysiocentrum.nl. Voor verdere informatie kunt u op de website kijken www.fysiocentrum.nl


Met sportieve groet, 

Remco van Vliet & Niels Berrevoets