Lid worden

Lid worden bij MVV ’27

Welkom bij MVV ’27! Wil jij lid worden van onze mooie voetbalclub? Neem dan gerust contact op via één van onderstaande contactpersonen. Je kunt mailen, bellen of natuurlijk gewoon even langskomen op ons sportpark. Stap in de kantine af op iemand in de bestuurs- of commissiekamer of vraag het even aan de bar. We helpen je graag verder!

Lid worden bij MVV ’27 gaat heel gemakkelijk. Eigenlijk is het een kwestie van een formulier (ledenmutatieformulier) invullen en je kunt jezelf een echte MVV’er noemen! Maar wij realiseren ons natuurlijk ook dat het fijn is om te weten bij welke club je dan lid wordt. Veel informatie kun je vinden op deze site. Bijvoorbeeld algemene informatie over de club, over het bestuur en de technische voetbalvisie van MVV ’27. Maar voordat jij je eerste voetbalwedstrijd speelt, komen er veel dingen om de hoek kijken. Moet ik mijn MVV ’27-kleding kopen? Wanneer moet ik trainen? In welk team kom ik? Wie is mijn trainer? Het zijn allemaal vragen die we met elkaar kunnen bespreken. Denk je eraan om lid te worden en heb je vragen? Neem dan contact op.

Mini F
Voor de jongste jongens en meisjes (4-6 jaar) hebben wij een prachtige Mini-F afdeling. Meer informatie hierover kun je vinden op de pagina over de Mini F op deze site, waar ook de specifieke contactpersonen vermeld staan.

Proeftraining
Eerst even proberen? Je bent altijd welkom voor een proeftraining! Neem hiervoor eerst even contact op met de betreffende jeugdcoördinator. Zie voor de gegevens ‘bestuur en contactpersonen’ op de site.

Ouders
Gaat jouw zoon of dochter op voetbal bij MVV ’27? Dan vinden we het ook waardevol om de ouders en hun interessegebieden te leren kennen. Misschien vind je het leuk om (in de toekomst) ook als vrijwilliger van waarde zijn voor onze club. Ook dit kunnen we bespreken in ons gesprek. Graag tot snel bij MVV ’27!

Contactpersonen voor lidmaatschap
Wil je meer weten over lid worden bij MVV ’27? Dan kun je contact opnemen met één van de onderstaande contactpersonen. Zij helpen je graag per e-mail, telefoon of in een persoonlijk gesprek aan de informatie die jij wenst.

Wouter Jansen (jeugd coördinator): jeugd@mvv27.nl