Jeugdkamp

Al sinds 1973 organiseert MVV’27 jaarlijks, voor jongens in de leeftijd van 8 tot en met 13 jaar, het Jeugdkamp. Door onze vrijwilligers (de kooksters, de leiders en het kader) wordt alles in het werk gesteld om van de tweede week van de zomervakantie (vertrek en thuiskomst op zaterdag) een onvergetelijke ervaring te maken voor de jongens!

Een kampeerboerderij ergens in het land vormt daarbij een week lang de uitvalsbasis voor diverse sport- en spelactiviteiten, altijd binnen een thema. De laatste jaren is Kampeerboerderij ‘Land van Kleef’ onze vaste stek geworden. De eigenaren Paul en Natascha zijn zeer gastvrij en vriendelijk. De locatie is geweldig: op en nabij het kamphuis bevinden zich drie verschillende bossen, de Loonse en Drunense Duinen en er is een perfect onderhouden voetbalveld voor de jongens.

Korte indruk van de kampweek

De kampweek gaat van start met het ‘groepsindeling spel’ waarbij de jongens in groepen worden gekoppeld aan een leider. De groepen zijn gedurende de week vast en ‘strijden’ tegen elkaar bij diverse sport- en spelactiviteiten, met als doel ‘Groep van de Week’ te worden. Onder meer avondspellen in het bos, de fietspuzzeltocht, sportdag en het voetbaltoernooi moeten voor de broodnodige punten zorgen. Verder zijn er gedurende de week nog diverse ‘vrije’ activiteiten, zoals een bezoek aan het zwembad en de afsluitende ‘Bonte Avond’. De kooksters zorgen drie keer per dag voor overheerlijke maaltijden!

Sponsorbijdragen

Uiteraard kost het Jeugdkamp geld. Gelukkig slagen we er elk jaar dankzij sponsorbijdragen, zowel financieel als in natura, in om de eigen bijdrage per deelnemer beperkt te houden. Uiteraard zijn wij de sponsors hiervoor zeer dankbaar! Voor nieuwe sponsors blijft uiteraard altijd ruimte. Vind u het leuk om een bijdrage te leveren op het gebied van sponsoring? Neem dan contact op met Jeroen Arkesteijn (06-39191012).

Jeugdkamp – sponsoren

Sponsoren zijn voor het jeugdkamp van uiterst belang. Komend jaar is het alweer de 45ste editie van het jeugdkamp en dat gaat zeker gevierd worden! Doordat de sponsoren door middel van een bijdrage het jeugdkamp sponsoren kunnen er vele activiteiten georganiseerd worden en kan er een last worden verminderd op het gebied van bedrag wat de kinderen betalen om mee te mogen. Zonder deze sponsoren is er geen jeugdkamp mogelijk, daarom onze dank voor jullie bijdrage namens alle deelnemers!

De sponsoren die op het moment actief zijn binnen het jeugdkamp:

Wilt u ook sponsor worden??

Neem dan contact op met Jeroen Arkesteijn +31 6 3919 1012 of via e-mail: jeroenarkesteijn@hotmail.com