Het einde van het seizoen nadert, maar dat betekent niet dat onze jeugdteams stilzitten, integendeel! Afgelopen periode is de laatste fase van het seizoen ingegaan, waarin er nog lekker veel voetbal is! Om zomaar wat op te sommen: De Sparta Voetbalschool op vrijdagavond, de eredivisiewedstrijd Excelsior-Volendam, The Battle of Maasland tussen MO15-1 en JO13-3, PASS Play cursus voor beginnende trainers, de Voetbal Coach 1 cursus via Sparta/KNVB, een steeds groter wordende groep Mini-F en uiteraard de reguliere competities van alle elftallen. Geweldig om te merken dat het voetbal leeft bij onze leden en met enorm veel enthousiasme wordt ervaren dankzij de tomeloze inzet van al onze vrijwilligers!

Het is goed te laten weten dat de Jeugdcommissie gestart is met het in kaart brengen van de teams voor volgend seizoen. Begin april zijn de trainers gevraagd om input over hun eigen teams. Eind april/begin mei heeft de Jeugdcommissie de aantallen teams voor komend seizoen redelijk in beeld. In mei vinden de in – en uitschrijvingen nog plaats, waarna de Jeugdcommissie medio juni een concept indeling voor volgend seizoen heeft. De definitieve indeling wordt via de website bekend gemaakt in het eerste weekend van de zomervakantie.

Voetbal je nu nog niet bij MVV ’27, en wil je dit wel graag? Meld je dan uiterlijk in mei (!) aan om verzekerd te zijn van een plekje in een team komend seizoen https://mvv27.nl/lidmaatschap/lid-worden/.

Nog een aantal data voor in de agenda.

  • Voor de meeste teams is er op zaterdag 18 mei een toernooi. Mocht je hier meer van willen weten, benader dan even Patrick Vermeer (toernooien@mvv27.nl).
  • De familiedag is op zaterdag 8 juni.
  • Wederom mogen wij via Blue10 van eigenaar Niels van Buuren een Sparta Clinic voor 100 kids organiseren (TOP!). Dit vindt plaats op woensdag 26 juni, nadere details maken we nog bekend.

Bij vragen schiet één van de Jeugdcommissieleden aan https://mvv27.nl/over-mvv-27/bestuur-en-contactpersonen/.