De EK-actie waarmee MVV ’27 zo veel mogelijk oranje tompoucen en moorkoppen van Bakkerij van den Berg heeft proberen te verkopen, is je vast niet ontgaan. Met ruim 2.600 verkochte gebakjes kunnen we spreken van een zeer succesvolle actie. MVV ’27 wil daarom ook alle jeugdspelers bedanken die zich hebben ingezet voor de verkoop. Ook alle particulieren en bedrijven die tompoucen en / of moorkoppen hebben afgenomen, wil MVV ’27 hartelijk bedanken. Het geld dat met deze actie is opgehaald, zal gebruikt worden om de (speel-)faciliteiten voor de jeugd op ons sportpark te verbeteren.

Ophalen van tompoucen / moorkoppen
Komende zaterdag tussen 8:00 en 13:00 uur organiseert MVV ’27 een drive-thru op de parkeerplaats van sportpark De Commandeur om zo de verse tompoucen en moorkoppen corona-proof uit te delen. Ook als je bij onze jeugdleden gebak hebt besteld, is het de bedoeling dat je dit dus zelf ophaalt bij MVV ’27. Natuurlijk kun je ook op de fiets of lopend je gebak komen ophalen, zolang je maar zorgt dat je je aan de geldende RIVM-maatregelen houdt.

Voor bedrijven die meer dan 10 tompoucen en / of moorkoppen hebben besteld, geldt dat deze worden bezorgd op donderdag 10 juni op de bedrijfslocatie. Zij hoeven dus niet zelf naar MVV ’27 te komen op zaterdag, maar krijgen de gebakjes al eerde bezorgd op een doordeweekse dag, zodat zij dit direct uit kunnen delen aan hun personeelsleden. De bezorgers starten donderdagmorgen om acht uur en hopen alles binnen een paar uur bij de kopers te hebben afgeleverd.

MVV ’27 hoopt dat iedereen van zijn oranje gebakjes zal genieten en wenst iedereen alvast een goed en (voor Oranje) succesvol EK toe. Binnenkort maken we nog de beste drie verkopers onder onze jeugdleden bekend en worden zij nog in het zonnetje gezet met een mooie prijs.