Onze voetbalvereniging is weer een sponsor rijker. Maarten Warnaar zette namens zijn bedrijf MW Car Solutions onlangs zijn handtekening onder het contract dat hen drie jaar als Bronzen Vriend aan MVV ’27 verbindt.

MW Car Solutions biedt oplossingen voor de beveiliging van auto’s, boten en campers. Het bedrijf heeft ruim twintig jaar ervaring in het plaatsen van alarmsystemen, volgsystemen en ritregistratiesystemen voor voertuigen. Uw kostbare bezittingen zijn in vertrouwde handen. Heeft u een compactere auto? Ook dan denkt MW Car Solutions graag met u mee en biedt het ook betaalbare oplossingen op maat.

Eigenaar Maarten Warnaar is betrokken geraakt bij onze vereniging, nadat zijn zoons Tijmen en Hidde (beiden te zien op de foto) lid zijn geworden van MVV ’27. “Daarnaast komt ook mijn zwager Ronald Moerman al jaren met veel plezier bij MVV ’27. Daarom wil ik graag een steentje bij willen dragen aan deze mooie, actieve vereniging”, aldus de eigenaar van MW Car Solutions.

MVV ’27 is vanzelfsprekend erg blij met de steun van Maarten en zijn bedrijf en hoopt dat zowel hij als zijn kinderen en zijn zwager Ronald ook de komende drie jaar heel veel plezier mogen beleven op ons sportpark.