PC Maasland is ook de komende drie jaar de vaste ICT-parner van MVV ’27. Eigenaar Floris Derksen (rechts op de foto) ondertekende in bijzijn van zijn collega Nick en Rick van der Gaag (sponsorcommissie MVV ’27) het contract, dat PC Maasland ook de komende drie jaar aan MVV ’27 verbindt.

Het bedrijf van Floris Derksen en zijn compagnon Patrick Nijland is gevestigd aan de ‘s Herenstraat in Maasland. Vanuit dit pand biedt het team van PC Maasland oplossingen voor alle mogelijke ICT-vraagstukken. Zo helpen zij particulieren bij de aanschaf en reparaties van laptops en randapparatuur, maar zijn zij ook actief op de zakelijke markt. PC Maasland kan bedrijven volledig ontzorgen op IT-gebied, waarbij zij onder meer het systeembeheer, de implementatie van Office365 en webhosting uit handen kunnen nemen van de klant. Al met al is PC Maasland een onmisbare schakel voor veel van hun klanten, zeker in deze tijd waarin de mens meer dan ooit afhankelijk is van het digitale netwerk.

In de zeventien jaar dat PC Maasland inmiddels bestaat, heeft het een netwerk opgebouwd met meer dan 4.500 klanten en is het werkgebied inmiddels veel groter dan alleen maar Maasland en Maassluis. Eén van die tevreden klanten is MVV ’27 en wij zijn blij en dankbaar dat we ook de komende jaren gebruik mogen maken van de expertise van PC Maasland om al onze ICT-vraagstukken op te kunnen lossen.