De aanmeldingen voor het Jeugdkamp zijn de afgelopen weken flink gestegen. Op dit moment staat de teller op meer dan 70 enthousiaste, sportieve en gezellige kids. Heb jij ook zin een sportieve kampweek vol feestjes en gezelligheid? Meld je dan nog snel aan! Het aanmelden voor Jeugdkamp kan namelijk tot 1 april.

We vertrekken op zaterdag 24 juli en zijn zaterdag 31 juli weer terug in Maasland. Het kamp wordt georganiseerd voor jeugdspelers van MVV ’27 in de leeftijd 8 t/m 14 jaar. Ben je geboren tussen 1 januari 2007 en 31 december 2013, meld je dan aan via de onderstaande link:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeR_c6Ek9SmNRcD_wUzByg5YQ-r55Hq8-93xU-jNbfMfm0Hrw/viewform?usp=sf_link

Misschien wil je heel graag mee maar twijfel je nog over dat ene dingetje (of twee, misschien drie dingetjes). Dan kun je altijd contact opnemen met ons. De telefoonnummers van Jessy, Jeroen en Bram staan onderaan dit bericht.

Ben je benieuwd of jouw vriendjes of vriendinnetjes ook meegaan? Bekijk dan alle jeugdkampdeelnemers (tot nu toe) hieronder:

Keano Fa, Ivan de Haas, Dani Klapwijk, Luuk van der Sar, Nikki van der Knaap, Isabeau van der Knaap, Senna van Leeuwen, David van de Breevaart, Justus de Bruijn, Olivia de Bruijn, Pien de Groot, Bo de Groot, Guus de Ruiter, Tijn Stolk, Julian Bos, Siem Kroes, Indy van Eijk, Bobbie Ham, Anouk Broos, Bas Poot, Evi van Rijswijk, Liya Massing, Anne-Roos van der Jagt, Jan Barendse, Isaa al Kumesh, Johan Vermeulen, Puk Rasens, Jamie Oosterveer, Haider Tawil, Freek van Bemmel, Lorenzo Bralic, Kees Rasens, IJsbrand Steijger, Mick Vellekoop, Daan Benard, Boris van Alphen Enthoven, Mink Verboom, Joah Kammeron, Bram Haaring, Gijs Krielen, Nees van Pelt, Stijn Verboon, Jort Verboon, Lars van Tilburg, Ruben van Tilburg, Bas Poot, Bas Voorham, Nick Jansen, Stijn de Wit, Metin Yildrim, Arijan Mosterd, Sijmon Mosterd, Oscar Verboon, Bald ’t Hart, Stef Prins, Cas de Raad, Tobias Paalvast, Levi Jansen, Tijmen Warnaar, Dinand van den Berg, Sebas de Bruin, Wesley Born, Jarich Hagman, Benjamin Vermeer, Thijmen Huiberts, Luciano Fa, Jan van Daalen, Kees van Daalen, Pablo van Ruijven, Loek Verboon en Sem van den Akker.

Feestelijke kampgroet namens de gehele kampleiding,
Jessy Zwaard (06-20342336)
Jeroen Arkesteijn (06-39191012)
Bram Scheffers (06-36075274)