MVV ’27 is blij te kunnen melden dat het de sponsorcontracten met Uitgeverij West Media en uitgeverij RETROVISION heeft kunnen verlengen. Beide bedrijven waren al verbonden aan MVV ’27 en blijven dit als zilveren vriend ook de komende drie seizoenen.

Uitgeverij West Media kent u met name van de lokale huis-aan-huiskranten De Schakel Midden-Delfland en Maassluise Courant De Schakel. In het Westland is het met name heel bekend met het medium Het Hele Westland. De uitgeverij in Naaldwijk is ook de komende jaren weer mediapartner van onze club. Dit betekent dat MVV ’27 jaarlijks enkele keren gebruik mag maken van de pr-mogelijkheden die onder meer De Schakel Midden-Delfland biedt, zoals recent met advertenties voor de Speculaaspoppenactie.

RETROVISION is ook een bekende speler in onze regio. Het bedrijf van Fred Louter maakt onder meer levensverhaalboeken, biografieën en bedrijfsbiografieën. Naast deze werkzaamheden werkt Fred als tekstschrijver/journalist/verkoper ook veel samen met West Media, waarvoor hij onder meer het populaire transportmagazine Truckers WL maakt. Fred zal daarom indien nodig West Media ook vertegenwoordigen bij bijvoorbeeld sponsorbijeenkomsten van MVV ‘27.

Fred (foto rechts) tekende als vertegenwoordiger van zowel West Media als RETROVISION het nieuwe contract in het bijzijn van Bob van der Gaag van de sponsorcommissie van MVV ’27. Wij wensen beide partijen heel veel plezier met deze nieuwe samenwerking met onze club, waar wij natuurlijk ook heel erg content mee zijn.