Onlangs verlengde Nico van Roon namens zijn gelijknamige bedrijf “Nico van Roon Dakbedekking & Zinkwerken” het sponsorcontract met MVV ’27 voor drie jaar. Daarmee is Nico van Roon tot en met 2024 bronzen vriend van de Maaslandse voetbalclub.

Nico is al jaren trouwe sponsor van MVV ’27. In het verleden was hij dit als oud-eigenaar van Het Jachthuis in Maasland, wat hij samen met zijn vrouw Anneke runde. Inmiddels is Nico eigenaar van zijn eigen bedrijf in dakbedekkingen en zinkwerken. In het verleden heeft dit bedrijf een prominente rol gespeeld rondom de renovatie van de dakbedekking van het entreegebouw van MVV ’27. Ook bij andere klussen kan MVV ’27 een beroep doen op de deskundigheid van Nico. Naast klussen in dakbedekking en zinkwerk is Nico van Roon namelijk ook gespecialiseerd in loodgieterswerkzaamheden en het installeren van sanitair. 

MVV ’27 is blij dat Nico de club ook de komende drie jaar zal steunen en hoopt dat de jarenlange samenwerking ook in de toekomst nog lang mag blijven voortbestaan.