Sinds het kabinet bekend heeft gemaakt dat er ook door jongvolwassenen vanaf 3 maart weer in groepsverband getraind mag worden, is MVV ’27 aan de slag gegaan om een passend trainingsschema in elkaar te zetten.

Omdat we nog steeds te maken hebben met de avondklok en vanwege de wens van de teams én het bestuur om iedereen twee keer per week te kunnen laten trainen, zijn hierin de nodige aanpassingen gedaan. Iedere training duurt maximaal één uur en er is geen wisseltijd van 15 minuten opgenomen in het schema. Daarnaast gaan we ook gebruik maken van veld 5 op doordeweekse avonden en op zaterdag worden zelfs alle velden gebruikt. Wij wensen iedereen veel trainingsplezier en hopen dat iedereen zijn eigen verantwoordelijkheid neemt door zich te houden aan de geldende maatregelen.

Trainingsschema per 3-maart-2021

Coronaprotocol MVV ’27 maart-2021