MVV ’27 mag met trots bekend maken dat sponsor K & B transport haar aflopende sponsorcontract heeft verlengd. Het transportbedrijf waarvan de dagelijkse leiding in handen is van de broers Berry en Kevin Bouter heeft zich ook voor de komende drie jaar als Gouden Vriend verbonden aan MVV ’27.

K & B Transport is gevestigd aan de Transportweg in Maasdijk. In 1994 startte vader Cor Bouter het bedrijf met twee auto’s. Inmiddels telt het wagenpark van de familie Bouter maar liefst twintig wagens, waarmee zij onder meer koel-, container- en tanktransporten mogelijk maken. Ook voor internationale transporten draait K & B Transport de handen niet om.

Het transportbedrijf is al jarenlang een trouwe steun voor MVV ’27. Berry en Kevin zijn dan ook geen onbekende gezichten bij MVV ’27. Kevin, de jongste van de twee broers, maakte jarenlang deel uit van de A-selectie van MVV ’27. Inmiddels heeft hij een stapje teruggedaan en is hij als oproepkracht betrokken bij het vierde elftal. Ook Berry verdedigde jarenlang de clubkleuren, maar heeft zijn voetbalschoenen inmiddels aan de spreekwoordelijke wilgen gehangen.

Net zoals hun vader Cor, zijn Kevin en Berry dus erg betrokken bij de vereniging en daardoor zijn ze blij dat ze met deze sponsordeal de club kunnen steunen. MVV ’27 is op haar beurt natuurlijk ook erg blij dat zij ook in deze zware tijden kunnen rekenen op de steun van K & B Transport.