Als vaste volger van MVV ’27 verwacht je natuurlijk iedere maand een kersverse nieuwsbrief in je mailbox. Maar zoals zo veel dingen is ook dit anders in coronatijd. Nu er al een paar maanden geen competitievoetbal wordt gespeeld, de kantine gesloten is en er geen evenementen georganiseerd kunnen worden, is er simpelweg te weinig nieuws om een nieuwsbrief mee te vullen.

Toch heeft de communicatiecommissie voor de feestdagen de koppen weer eens bij elkaar gestoken en is er gewerkt aan een speciale wintereditie van “De Aftrap”. Het zal je waarschijnlijk niet verbazen, maar het thema ‘corona’ speelt ook hierin een voorname rol. Zo kun je bijvoorbeeld lezen hoe trainers Marcel van Wieren, Hakan Copur en Fred Reijnenberg hun manschappen van de A-selectie fit houden tijdens de lockdown.  Jeugdvoorzitter Niels Planken kijkt terug hoe corona het jeugdvoetbal binnen MVV ’27 het afgelopen jaar heeft beinvloed. Verder blikken we met de Lief & Leed-commissie  terug op dit bewogen jaar en fantaseert onze columnist Stefan van Mil erop los over hoe de wereld er uit zou hebben gezien als het alom gevreesde virus niet zijn intrede had gedaan dit jaar.

We wensen al onze leden en volgers veel leesplezier met deze editie en natuurlijk heel veel geluk en gezondheid toe voor het komende jaar.

PS. Lijkt het jou leuk om in de toekomst met onze communicatiecommissie mee  te werken aan nieuwsbrieven, seizoensgidsen, de website en social media? Stuur dan een mailtje naar communicatie@mvv27.nl en we nemen snel contact met je op.

Lees hier de wintereditie van “De Aftrap”