Al bijna 50 jaren lang wordt het MVV’27 Jeugdkamp door een trouwe en vrijwillige groep begeleiders georganiseerd. De jongens uit ons dorp genieten elk jaar van een onvergetelijke en fantastische week in (meestal) Loon op Zand. In die 50 jaar verandert natuurlijk veel. Eén van de veranderingen is de samenstelling van jeugdelftallen van onze mooie club. Tegenwoordig voetballen er aanzienlijk meer meisjes samen met jongens. Dit is een mooie ontwikkeling voor de vereniging en wij zetten deze ontwikkeling graag door tijdens het MVV’27 Jeugdkamp. Daarom kunnen jongens én meisjes zich aanmelden voor een sportieve, maar vooral onwijs gezellige kampweek in Loon op Zand.

Na afgelopen zomer een speciale editie gehouden te hebben, vertrouwen wij erop dat we de jeugd volgend jaar zomer weer een ouderwets gezellige kampweek vol met sport en vertier kunnen houden ‘ons’ kamphuis in Loon op Zand. We vertrekken op zaterdag 24 juli en zijn zaterdag 31 juli weer terug in Maasland. Het kamp wordt georganiseerd voor jeugdspelers van MVV ’27 in de leeftijd 8 t/m 14 jaar. Ben je geboren tussen 1 januari 2007 en 31 december 2013, dan mag je mee!

Aanmelden kan nu al via de onderstaande link, u wordt dan doorverwezen naar een inschrijfformulier:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeR_c6Ek9SmNRcD_wUzByg5YQ-r55Hq8-93xU-jNbfMfm0Hrw/viewform?usp=sf_link

Via de link vindt u ook wat meer informatie. We hebben graag zo vroeg mogelijk in beeld wie meegaat met ons kamp, om de voorbereiding zo goed mogelijk te kunnen doen (zeker in de huidige situatie). Wij zien graag zo veel mogelijk aanmeldingen van jongens én meisjes, zodat wij voor ieder jeugdlid van MVV’27 een topkamp kunnen verzorgen. Indien het niet lukt om het formulier in te vullen of heeft u vragen of twijfels, neem dan contact op met Jessy, Jeroen, Bram of één van de andere kampleiders of kooksters. 

De kosten voor deze week proberen we voor iedere deelnemer zo laag mogelijk te houden. Dit is alleen mogelijk met de steun van sponsoren die we ieder jaar weer erg dankbaar zijn. Zonder sponsoren kent het Jeugdkamp geen bestaan. Wilt u uw steentje bijdragen of kent u iemand die het Jeugdkamp zou willen ondersteunen? Neemt u hier dan contact over op met Jeroen Arkesteijn (06-39191012).

Sportieve groet namens de gehele kampleiding,
Rick van der Meijs
Jessy Zwaard (06-20342336)
Jeroen Arkesteijn (06-39191012)
Bram Scheffers (06-36075274)