Vanaf deze week is het weer mogelijk om in te schrijven voor de 48e editie van het jeugdkamp! Na afgelopen zomer een speciale editie gehouden te hebben, vertrouwen wij erop dat we met de jongens volgend jaar zomer weer een ouderwets gezellige kampweek vol met sport en vertier kunnen houden ‘ons’ kamphuis in Loon op Zand. 

We vertrekken op zaterdag 24 juli en zijn zaterdag 31 juli weer terug in Maasland. Het kamp wordt georganiseerd voor de jeugdspelers van MVV ’27 in de leeftijd 8 t/m 14 jaar. Dus ben je geboren tussen 1 januari 2007 en 31 december 2013, dan mag je mee!

Aanmelden kan nu al via de onderstaande link, u wordt dan doorverwezen naar een inschrijfformulier.

https://docs.google.com/forms/d/1WDA4U2Gqjlsm286qZFNK0cwxEbfYW-tzADD3zn4Nguo/edit#responses

Via de link vind je ook wat meer informatie. We hebben graag zo vroeg mogelijk in beeld wie meegaat met ons kamp, om ook de voorbereiding zo goed mogelijk te kunnen doen (zeker in de huidige situatie). We hopen dat u ons hierbij wil helpen. Indien het niet lukt het formulier in te vullen of heeft u vragen of twijfels, neem dan even contact op met Rick, Jessy of één van de andere kampleiders of kooksters. 

De kosten voor deze week proberen we voor iedere deelnemer zo laag mogelijk te houden. Dit is alleen mogelijk met de steun van sponsoren die we ieder jaar weer erg dankbaar zijn. Wilt u uw steentje bijdragen of kent u iemand die het jeugdkamp zou willen ondersteunen? Neemt u hier dan contact over op met Jeroen Arkesteijn (06-39191012).

Met vriendelijke sportgroet,
De kampleiding
Rick van der Meijs (06-30121019) en Jessy Zwaard (06-20342336).