Leo Jansen is de winnaar geworden van de prijsvraag die een aantal weken terug te vinden was op onze website. Hij wist als enige alle dertien namen, het elftal en het jaartal goed te raden van de foto die wij plaatsten naar aanleiding van de verlenging van het sponsorcontract met Machinefabriek De Haven.

Eigenaar Peter van der Burg bedacht ter ere van deze verlenging een leuke prijsvraag. Hij viste een oude teamfoto op uit zijn persoonlijke archief en stelde de vraag wie er op de foto te zien waren en in welk jaartal deze genomen is. De winnaar zou door Peter worden uitgenodigd voor een lunch bij Monsieur Paul in Maassluis.

Eervolle vermeldingen zijn er voor Johan Korpershoek, Arie de Jong en Peet Doelman, die dicht in de buurt van het juiste antwoord kwamen. Maar zoals bij elke wedstrijd kan er maar één de winnaar zijn en dat is in dit geval Leo Jansen, die als enige alle antwoorden juist wist door te geven. Natuurlijk delen wij de oplossing graag met jullie. Op de foto is het D1-elftal te zien uit de jaargang 1971-’72. De volgende personen maakten deel uit van dit team. Staand v.l.n.r.: Hans de Wilde, Bert Gritter, Gerard Warnaar, leider Bertus Jansen, Tom Kroes, Willem van der Burg en Gert-Jan Broekman. Onderste rij: Arie de Jong, Koos Ruinard, Peter van der Burg, Hans Zwaard, Bart de Reuver en keeper John van der Hoeven.

Zodra de horeca weer open mogen, zal Peter contact met Leo opnemen om een afspraak te maken om zijn prijs te verzilveren.