Poleij Keurslager & Partyservice verlengde onlangs het sponsorcontract met MVV ’27, waarmee het ook de komende drie seizoenen als Bronzen vriend aan onze vereniging verbonden zal zijn. In Maasland en bij MVV ’27 geniet Poleij nog niet de naamsbekendheid als in standplaats ‘s-Gravenzande, toch is het geen onbekende aan De Commandeur. De BBQ -steevast aangevuld met heerlijke salades- tijdens familiedag wordt al jaren verzorgd door het familiebedrijf uit ‘t Breeje Durp’.

Poleij, keurslager & Partyservice is de afgelopen 85 jaar meegegroeid met de markt tot een one-stop-shopping voor hun klanten. “Wij breiden ons assortiment nog steeds verder uit en durven best voorop te lopen door in te spelen op de trends. Wij hebben steeds meer specials, dit zijn eigenlijk gewoon een soort vleesgebakjes. Onze klanten willen graag aparte producten maar hebben vaak niet de tijd om die zelf te bereiden. Vaak is het ook te kostbaar omdat je veel verschillende ingrediënten nodig hebt.”

Voor het vlees van Poleij geldt: betrouwbare topkwaliteit van dieren die op een natuurlijke en diervriendelijke manier gefokt worden. De leveranciers zijn zorgvuldig uitgekozen en werken al jaren met Poleij samen. Naast vlees verkoopt Poleij ook groenten, fruit, salades en maaltijden in de winkel.

Met de verlenging van de sponsorovereenkomst bewijst Poleij haar betrokkenheid bij onze club. MVV ’27 is hier uiteraard erg blij mee. Hopelijk kunnen we in juni weer een ‘gewone’ familiedag organiseren, waarbij we weer van het heerlijke BBQ-assortiment van Poleij kunnen genieten.