Ook bij MVV ’27 staat het nieuwe voetbalseizoen 2020 – 2021 voor de deur. Helaas hebben we wel nog steeds te maken met de ontwikkelingen omtrent het coronavirus. Het gaat daarom allemaal iets anders dan we gewend zijn.

Het seizoen 2020 – 2021 wordt een heel vreemd seizoen. Zaterdagen zullen niet de zaterdagen zijn die we gewend zijn. Er kunnen minder wedstrijden worden gespeeld op een dag. Lang niet alle teams kunnen gebruik maken van de kleedkamers en douchefaciliteiten. Ook de kantine en het terras zullen niet vol staan en de gezellige, luide muziek wordt ook niet gedraaid. Dit is wat ons te wachten staat het komende seizoen. Wij zullen met elkaar heel erg voorzichtig moeten zijn. Spreek elkaar aan wanneer je ziet dat anderen de regels, die op dat moment gelden niet naleven. Met elkaar willen we bij MVV ’27 zorgen voor een veilige omgeving voor iedereen.

Terugkerende vakantiegangers
Momenteel is het vakantieperiode. Velen hebben besloten om toch een vakantie in het buitenland te vieren. Het Ministerie van Buitenlandse Zaken heeft voor een aantal landen / plekken code oranje afgevaardigd. Bij terugkomst van deze bestemmingen betekent dit op dit moment dat je twee weken in thuisquarantaine zult moeten gaan. Wij kunnen uiteraard niet ieders vakantieadres controleren, maar vragen wel een ieder zijn / haar verantwoordelijkheid te nemen en de richtlijnen op te volgen: je bent dus twee weken niet welkom wanneer je terugkeert van vakantie in een risicogebied. Voor de actuele reisadviezen: www.nederlandwereldwijd.nl . Als de richtlijnen de komende tijd wijzigen, zullen wij deze uiteraard navolgen en hiervan ook melding maken op de website en sociale media.

Hervatten trainingen
De trainingen worden deze week hervat, vanaf maandag 17 augustus. Het huidige trainingsschema is te vinden op de website via deze LINK.

Wedstrijdinformatie
Zoals eerder aangegeven kunnen waarschijnlijk niet alle wedstrijden op zaterdag worden gespeeld. Wedstrijden zullen waarschijnlijk over de hele week verspreid gespeeld gaan worden om iedereen in de gelegenheid te stellen een volledig programma af te werken. Houd altijd de wedstrijdinformatie via de site en de voetbal.nl-app goed in de gaten: de verwachting is dat er veel verschuivingen zullen plaatsvinden na bekendmaking van het programma door de KNVB.

Geen gebruik kleedkamers
Alle jeugdelftallen hebben voorlopig geen toegang tot de kleedkamers van MVV ’27. Op deze manier proberen we controle te houden op het aantal personen in de kleedkamers. Voor iedereen (dus ook de senioren) geldt dat de kleedkamers voorlopig niet te gebruiken zijn voor en na de trainingen. Kom dus allemaal in voetbalkleding naar MVV ’27 toe.

Richtlijnen op de accommodatie
Op onze accommodatie zullen verdere specifieke richtlijnen gelden. Dit protocol zal later deze week worden gepubliceerd op de site. Gezien alle ontwikkelingen kunnen regels en richtlijnen snel wijzigen. We proberen jullie hiervan zoveel als mogelijk op de hoogte te houden via de verschillende kanalen. We willen jullie vragen altijd de regels en richtlijnen te checken voordat je naar MVV ’27 komt.

Het wordt een vreemd seizoen. Het zal anders zijn op de club. Maar het is al fantastisch dat we weer lekker kunnen voetballen met elkaar. Al onze teams gaan weer strijden in de beker en / of in de competitie! Geniet daarvan! We hebben het allemaal zo erg moeten missen. Heel veel plezier, doe voorzichtig en blijf vooral gezond.