Zoals je misschien al eerder op de site hebt gelezen, neemt MVV ’27 ook dit jaar weer deel aan het DCVH-toernooi in Honselersdijk. Vandaag nemen MVV ’27 1 en 2 het op tegen de selectie-elftallen van Naaldwijk en zaterdag zijn Verburch 1 en 2 de tegenstanders van MVV ’27.

Andere jaren riepen we supporters altijd op om onze elftallen tijdens dit toernooi zo veel mogelijk te ondersteunen. Dit jaar is echter alles anders. Publiek is wel welkom in Honselersdijk, maar vanwege het corona-virus heeft SV Honselersdijk besloten dat er 250 bezoekers tegelijk aanwezig mogen zijn op sportpark De Strijphorst. Dit is exclusief bestuursleden, spelers, begeleiding en vrijwilligers. Om deze regels te kunnen handhaven, is het voor supports verplicht zich aan te melden voor een bezoek. Mocht je MVV ’27 zaterdag dus willen aanmoedigen tijdens het DCVH-toernooi, meld je hier tussen woensdag 17:00 en vrijdag 20:00 aan via de website van SV Honselersdijk en lees de coronaregels van de vereniging goed door en houd je hier ook aan. Zonder aanmelding krijg je helaas geen toegang tot het sportpark.