Het bestuur en de technische staf van de selectie van MVV’27 zijn zeer verheugd te kunnen mededelen dat Fred Rijnenberg de nieuwe trainer wordt van ons derdee elftal. Fred heeft veel ervaring en een behoorlijke staat van dienst en is geen onbekende voor MVV’27. 

Fred: “Ik heb zelf vijf jaar in het eerste elftal van MVV’27 gespeeld en ook nog één jaar in het tweede elftal. Daarna ben ik in twee verschillende periodes trainer geweest van MVV’27 2. Na mijn laatste avontuur bij MVV ’27 heb ik mijn trainercarriere voortgezet bij onder andere RKVV Westlandia, sv Loosduinen en vv Maasdijk. Afgelopen seizoen was ik trainer van het tweede elftal van IJVV De Zwervers in Rotterdam-IJsselmonde”. Samen met Marcel van Wieren ( trainer 1e elftal) en Hakan Copur (trainer 2e elftal) is de technische staf voor wat betreft de invulling van de hoofdtrainers voor de selectie van MVV’27, nu compleet.

In welke klasse het team van Fred Rijnenberg volgend jaar gaat spelen is nog onbekend. In theorie is het mogelijk dat het team één van de mogelijk opengevallen plekken in de reserve Tweede klasse inneemt. Datzelfde geldt voor het tweede elftal, dat mogelijk aanspraak maakt op een plek in de reserve Eerste Klasse. respectievelijk de reserve 1e klasse kunnen innemen. Zowel het derde elftal als het tweede elftal stonden bij het afbreken van het seizoen 2019-2020 bovenaan. Rond 1 juni zal de KNVB een beslissing nemen over deze kwesties.

Vorig jaar maakte clubarchivaris Ben van Mil nog een mooi portret over Fred en zijn verleden als MVV ’27-speler en -trainer. Lees HIER dit mooie portret nog eens terug om nader kennis te maken met de nieuwe trainer van MVV ’27 3.