Helaas moeten wij vanuit de voetbalkamporganisatie een minder leuk bericht melden. De kampleiding heeft samen met het bestuur van MVV27 moeten besluiten het voetbalkamp dit jaar te annuleren, hoezeer dit ook tegen ons gevoel indruist. Wij kunnen de gezondheid en veiligheid van deelnemers, leiding en iedereen om ons heen in Maasland niet garanderen.  

Maar… wij bekijken op dit moment de mogelijkheden om alsnog een kamp te organiseren, maar dan overdag en ‘gewoon’ in ons eigen dorp. 

Het voorlopige plan is dat we woensdag 29 juli tot en met vrijdag 31 juli een 3-daags kamp organiseren waarbij de deelnemers overdag (ca. van 9 uur – 18 uur) deel kunnen nemen aan het programma. Hoe we dit precies gaan invullen dat gaan we de komende weken bedenken, maar we proberen zo veel mogelijk de normale kampactiviteiten terug te laten komen met inachtneming van de Corona maatregelen die op dat moment zullen gelden. Mocht je geïnteresseerd zijn, houd dan de data’s alvast vrij in de agenda. Wie precies mag deelnemen, hoe je je kan inschrijven, hoe hoog het kampgeld zal zijn, en wat we precies gaan doen, daar komen we later op terug. Houd de website de komende weken dus in de gaten.  

Hopelijk kunnen we alsnog een positieve draai geven aan dit jaar, wij gaan er in ieder geval met heel veel enthousiasme ons uiterste best voor doen! 

Met vriendelijke kampgroeten,
De kampleiding