MVV ’27 heeft besloten om de trainingsperiode te verlengen tot en met 4 juli. De trainingen vinden plaats aan de hand van het huidige trainingsschema en de huidige teamindelingen.

Van 6 juli tot en met 18 juli zijn er selectietrainingen voor de nieuwe indelingen richting het seizoen 2020-2021. Dit geldt voor de selectie-elftallen JO11 tot en met de JO19. Voor deze trainingen krijgen spelers zelf een uitnodiging met de nodige informatie.

In deze periode zal er ook gekeken worden naar trainingsmogelijkheden voor de overige elftallen. Hierover wordt in week 27 verder gecommuniceerd. Na 18 juli zal het complex gesloten zijn en zullen er geen trainingen meer zijn totdat er gecommuniceerd zal worden omtrent de opstart van trainingen richting het seizoen 2020-2021.

Trainingen op vrijwillige basis

De trainingsmogelijkheden zijn uiteraard op vrijwillige basis. Als trainer bepaal jij zelf of je gebruik wilt maken van deze mogelijkheden. Mocht je hier geen gebruik van willen maken, communiceer dit dan naar Niels Planken, 0643896398 of jeugd@mvv27.nl.

Wat bedoelen wij met ‘op vrijwillige basis’? Wij begrijpen dat de trainingsperiode langer is dan normaal. Door de huidige gebeurtenissen wil MVV ’27 als vereniging haar leden de mogelijkheid geven om toch lekker in beweging te kunnen blijven. Al onze trainers zijn geweldige vrijwilligers die naast hun drukke baan tijd vrij maken om onze jeugd te kunnen laten genieten van het geweldige spelletje voetbal. Wij vragen op dit moment dat onze trainers langer doortrainen dan gebruikelijk. Dit betekent een kortere periode van rust. Als een trainer besluit om niet langer door te trainen, dan respecteren wij deze keuze uiteraard. Het kan dus per elftal afwijken of je langer doortraint of niet.

Maatregelen omtrent trainingsperiode

Er zullen geen toezichthouders meer aanwezig zijn langs de velden en op het complex. Wij willen via deze weg dus vragen aan iedere trainer om de maatregelen en huidige opzet van deze trainingsperiode te bewaken. Dit betekent:

  • Elk elftal houdt zich aan de aangewezen trainingstijden, dagen en velden.
  • Trainingen zijn maximaal 60 minuten.
  • Elk elftal dient 10 minuten voor aanvang trainingen te verzamelen op de parkeerplaats en gezamenlijk met de trainer(s) richting het veld te gaan.
  • Er mogen geen toeschouwers aanwezig zijn langs de velden. Gebeurt dit wel, dan vriendelijk verzoeken om weg te gaan.
  • Ballen, pionnen, hesjes dient iedere trainer zelf gedurende de trainingsperiode bij zich te houden.
  • Spelers t/m 18 jaar mogen trainen zonder inachtneming van de 1,5 meter. Spelers ouder dan 18 jaar dienen wel de 1,5 meter-regel toe te passen. Hier dienen trainers zelf op te letten. 
  • Hesjes dienen na elke training gewassen te worden.
  • Al het materiaal, zoals doeltjes, dienen netjes opgeruimd te worden op de plaats waar ze horen.

Voor alle andere maatregelen omtrent het covid-19 virus verwijzen wij iedereen naar de volgende stukken:

Algemene informatie MVV’27
https://www.mvv27.nl/wordpress/wp-content/uploads/2020/05/Infosheet-MVV-2.pdf

Veiligheid- en hygiëneregels
https://www.mvv27.nl/wordpress/wp-content/uploads/2020/04/20200428-Veiligheids-en-hygieneregels-voor-iedereen-1.pdf

Instructie spelers/teams senioren
https://www.mvv27.nl/wordpress/wp-content/uploads/2020/05/Instructie-Spelers-Teams-Senioren.pdf

Instructie ouders
https://www.mvv27.nl/wordpress/wp-content/uploads/2020/04/20200428-instructie-ouders-verzorgers.pdf

Instructie jeugdspelers
https://www.mvv27.nl/wordpress/wp-content/uploads/2020/04/20200428-instructie-spelers.pdf

Instructie jeugdtrainers
https://www.mvv27.nl/wordpress/wp-content/uploads/2020/04/20200428-instructie-jeugdtrainers-MVV.pdf