Laat ik dit verslag beginnen over een ander verslag en wel dat van onze tegenstander DIE HAGHE, een verslag wat ik altijd graag lees, het staat weliswaar elke week vol van optimisme maar daar is als verenigingsman natuurlijk niets mis mee, maar nu na het lezen van het verslag van de gespeelde wedstrijd afgelopen zaterdag moet ik toch stellen hebben wij samen (de auteur van Die Haghe) en ik een andere wedstrijd gezien of kijken we samen met een te gekleurde bril, nogmaals ik lees ze graag maar in mijn beleving zat je er toch behoorlijk naast wat deze wedstrijd betreft.

We begonnen heel sterk aan deze pot tegen een elftal wat op de derde plaats stond en waar we uit behoorlijk wat moeite mee hadden, want na welgeteld 2 minuten lag de bal al achter de keeper van DH, na een assist van Luuk S was het Rick die de trekker over haalde en was 1 – 0 een feit, daarna was het MVV die door constant druk op de bal en de tegenstander te zetten het betere van het spel had met af en toe een aanval van DH die meestal al snel dood liep, tot minuut 18 na een vermeende handsbal ( was het ook ) werd de bal weg gewerkt maar daar was Brett die even een stroomstoring kreeg en zijn tegenstander onheus behandelde en we kregen terecht een pingel tegen die feilloos werd benut en zo stond het 1 – 1 terwijl het zo enorm onnodig was.

Ondanks deze tegenvaller bleven we de betere ploeg en nu was het Max die zijn assist afleverde aan Luuk S die enorm goed doorging en de bal mooi in het doel zag belanden en de koek was nog niet op want  3 minuten later was het Luuk S die een vrije trap op het hoofd van Max wist te liggen en zo stonden we volkomen terecht met 3 – 1 voor, kort voor het aanbreken van de rust was DH voor het eerst gevaarlijk maar Bart redde met een katachtige beweging heel mooi, het slotakkoord van de eerste helft was voor Luuk die de keeper net niet wist te passeren anders was het al bij rust over en sluiten geweest.

De tweede helft wisten we dat DH er alles aan zou doen om de opgelopen achterstand teniet te doen en na 3 minuten kregen ze weer hoop want wederom na hulp van ons ( nu was het Bart die een handje hielp ) kregen ze de 3 – 2 als kadootje toegereikt maar de veerkracht van MVV werd 2 minuten later al weer duidelijk want na een scrimmage voor het doel wist Rick zijn tweede goal te maken en zo was het verschil weer 2 en het moet worden gezegd tot minuut 70 werd er gewoon goed gevoetbald en toen besloten we met z’n allen in te zakken en zo kreeg DH de overhand maar behalve een mooie kopbal op de paal kwamen ze niet maar ik heb toch liever dat we gewoon blijven voetballen, in minuut 94 wist DH de 4 – 3 te maken en gelijk besloot de scheids er een eind aan te maken dus de punten waren binnen.

Als je de wedstrijd niet hebt gezien en je leest de stand 4 – 3 dan zegt iedereen dat was zeker best spannend nu het tegendeel was waar MVV was constant de bovenliggende partij al zal mijn zeer gewaardeerde mede auteur hier waarschijnlijk anders over denken.

Ik sluit af met Luuk S een dik compliment te geven 2 assist en een doelpunt is gewoon erg goed, Luuk ga zo door.

Opstelling: Bart de Broeder, Fred van Maaswaal, Thijs de Vast, Ronald Arkesteijn, Jens de graaf, Brett Rijnsburger, Jan de Baat, Luuk van Strijen (Julian Tinbergen) Aad Srinarasit (Dennis Terlouw) Max de Vetten, Rick Zwaard (Sander Quick).