MVV ’27 is weer zeven gediplomeerde jeugdtrainers rijker. Op 24 januari ontvingen Bryan, Max, Bram, Nick, Tygo en Dennis hun diploma nadat zij de pupillencursus met succes hadden afgerond. Jessy slaagde afgelopen week voor de cursus juniorentrainer. Proficiat, mannen.

De trainers startten in oktober 2019 met de pupillencursus van de KNVB. Deze bestaat uit zes cursusavonden, die bij MVV ’27 werden gegeven. Daarnaast werd de heren ook het huidige huiswerk meegegeven na iedere lesavond. Op vrijdagavond 24 januari werden alle zes de cursisten voor hun harde werken beloond met hun welverdiende diploma en een bos bloemen. Jessy Zwaard volgde in een ander traject de cursus juniorentrainer. Ook hij slaagde met vlag en wimpel en mocht afgelopen maandag zijn diploma in ontvanst nemen.

Hiermee heeft MVV’27 de lijn van vorig jaar doorgezet en zijn er weer zeven gediplomeerde trainers in onze jeugdafdeling bij. MVV ’27 is natuurlijk hartstikke blij met het enthousiasme van deze leergierige kanjers en we hopen dat zij nog lang en met veel plezier hun trainerscapaciteiten in zullen blijven zetten voor onze club!