Vol goede moed traden de mannen weer aan richting veld 4 bij MVV. Bij aankomst zagen we dat Spartaan al flink bezig was met de warming-up. Toen wij er ook klaar voor waren kon de match beginnen met Luuk op goal. Goitom was er niet bij vandaag. Het werd al snel duidelijk dat Spartaan heel bedreven was in het spelletje. Zij gaven veel druk en hadden mooie acties, opletten dus. De mannen deden hun best en dat deed Spartaan ook, ongeveer elke twee minuten kregen we een punt tegen. Na de peptalk in de rust nog een puntje tegen maar hierna lijkt het tij een beetje te keren en vanuit een mooie vrije trap maakt Nees de 1-5. We krijgen kansen maar Spartaan blijft ook lekker spelen en maakt er nog een paar. Met Nees op het goal en een windje in de rug begint de 2e helft. De gretigheid van Luuk wordt beloond in 2-9, een voorzet van Daan en een korte bal van Tijn geeft 3-9, een combi via Amos resulteert in 4-9. Dan is de onze verdediging heel even weg 4-10. De 5-10 volgt en een scherp schot van Merlijn was bijna ook nog een punt. In de tweede helft gewoon een winst van 4-1! Super teamwork weer. Ps., de JO9-4 bleek de selectie van Spartaan’20 JO8 te zijn.