Het is altijd leuk als er een baby geboren wordt, maar extra bijzonder is het als er op één dag twee baby’s worden geboren binnen de MVV ’27-‘familie’. Dit gebeurde vorige week woensdag 6 november, toen zowel Coen en Monica als Edwin en Mirjam hun eerste kindje mochten verwelkomen.

Op woensdagochtend om 9:49 zag Sjors van Aalst het levenslicht. Sjors is de zoon van Coen en Monica van Aalst. Coen voetbalt al vanaf zijn jonge jeugd bij MVV ’27 en maakt momenteel deel uit van het vijfde elftal van MVV ’27.

Links: Sjors van Aalst / Rechts: Sammie van Mil

Enkele uren later om 17: 51 mochten ook Edwin van Mil en Mirjam de Blois hun eerste kindje welkom heten op deze wereld. Hun dochter luistert naar de naam Sammie Ook Sammies vader is al jarenlang lid van onze vereniging en speelt de laatste jaren met zijn vrienden in het vierde elftal. Daarnaast maakt Edwin ook deel uit van de communicatiecommissie van MVV ’27.

Zowel Sjors als Sammie (en hun vaders en moeders) maken het goed. De geruchten gaan zelfs al de ronde dat de twee jonge Maaslandertjes al aan elkaar gekoppeld zouden zijn en er zou zelfs al overeenstemming bereikt zijn tussen beide vaders over een bruidsschat van één krat bier. Zonder gekheid: MVV ’27 wenst beide kersverse gezinnen heel veel geluk en gezondheid en we hopen hen snel eens op sportpark de Commandeur te verwelkomen.

Het geboortekaartje van Sjors van Aalst
Het geboortekaartje van Sammie van Mil

Het kaartje van Sammie van Mil publiceren wij later op de site.