Wellicht heeft u het al gezien in de kantine op de posters, maar ook het Jeugdkamp van M.V.V.’27 gaat met zijn tijd mee. Vanaf dit jaar zijn de inschrijvingen voor het kamp digitaal. Via deze link kan je je nu al inschrijven! 

‘Klik hier’  

De voorbereiding voor een nieuwe editie van ons jeugdkamp zijn dus reeds begonnen. Komende zomer vertrekken we voor alweer de 47e editie van ons zomerse jeugdkamp naar Loon op Zand.
Het jeugdkamp staat open voor jongens van minimaal 8 jaar oud (op de dag van vertrek). Ben je geboren in 2006 (en word je dus 14 in 2020), dan mag je voor het laatst mee en ben je ‘laatstejaars’.

Het weekje jeugdkamp zal in groepsverband doorlopen worden met de nodige sport- en spelactiviteiten. Aan de week wordt een thema verbonden wat als een rode draad door alle spelactiviteiten loopt. Aan het eind van de week wordt de groep die de meeste punten heeft gehaald gekroond tot “Groep van de Week”. Voor de weinigen die dit jaarlijkse evenement nog niet kennen, informeer gerust bij ervaren kampgangers of zoek even contact met de begeleiding. Het verslag en enkele foto’s van het afgelopen kampjaar kunt u vinden op de website van MVV’27 (zie www.mvv27.nl/activiteiten/jeugdkamp/).

Zoals gebruikelijk is het kamp gepland in de tweede week van de schoolvakantie, van zaterdag 25 juli t/m zaterdag 1 augustus 2020.

Mochten er vragen of opmerkingen zijn, stel ze gerust! Is er vooraf enige behoefte aan nadere informatie, schroom dan niet en bel even met Rick van der Meijs (06-30121019) of Jessy Zwaard (06-20342336).

Een vriendelijke sportgroet namens de kampleiding,
Rick van der Meijs & Jessy Zwaard