Het seizoen zit er voor bijna alle teams op. Aanstaande zaterdag sluiten we bij MVV ’27 het seizoen af met de familiedag. Niet voor alle teams was het seizoen 2018/’19 even succesvol, maar voor MVV ’27 JO13-1, JO11-1, JO9-2 en JO8-2 was het in ieder geval een topseizoen. Deze vier teams werden in de afgelopen weken kampioen en konden de kinderchampagne ontkurken.

En zoals het hoort, werden deze kampioenschappen door de spelers en trainers van deze teams goed gevierd. Met medailles, bekers, ‘champagne’, confetti, friet en voor JO13-1 zelfs een heuse rondrit door het dorp op de platte kar was het voor ieder team een mooi kampioensfeest. MVV ’27 feliciteert hierbij nogmaals alle kampioenen en hoopt ook in het komende seizoen weer op mooie resultaten, maar bovenal veel spelplezier.

MVV ’27 JO8-2 viert de titel met prachtige medailles!
Natuurlijk wordt ook het publiek betrokken in de feestvreugde!
Confetti en champagne voor de mannen van JO13-1
Ook voor MVV ’27 JO9-2 prachtige medailles,een mooie beker en zelfs heuse kampioensshirts!
Proosten op de titel door MVV ’27 JO11-1
Een huldiging door het dorp voor de mannen van JO11-1