Aanstaande zaterdag 15 juni speelt ons 3e elftal de finale in de nacompetitie voor promotie naar de 2e klasse tegen Be Fair 2. Deze wedstrijd vindt plaats op neutraal terrein, namelijk op het sportcomplex van R.K.S.V. Leonidas (Erasmuspad 9, Rotterdam) om 11:30 uur. Het is al een fantastische prestatie van ‘Het derde’ dat deze finale is behaald, maar wat zou het geweldig zijn als promotie in deze finale zou kunnen worden afgedwongen.

Afgelopen zaterdag won het elftal na een zinderende wedstrijd van Sparta na verlenging. Wordt het komende zaterdag weer zo’n spannende kraker? Eén ding is zeker: MVV ’27 3 kan alle Maaslandse steun goed gebruiken! Daarom vertrekt er een bus van Nooteboom Tours van MVV ’27 om 09:45 uur naar Rotterdam (aanwezig 9:30 uur, zodat de bus tijdig kan vertrekken). Wil jij graag plaatsnemen in deze bus? Stuur dan snel een mailtje naar evenementen@mvv27.nl. Geef daarin jouw naam door en eventuele andere namen van je medepassagiers. Let op! Een bus heeft natuurlijk ook maar een beperkt aantal zitplaatsen, dus meld je snel aan!

Wij hebben er in ieder geval al enorm veel zin in en wensen ons 3e elftal heel veel plezier en succes in deze prachtige finalestrijd. Vervolgens keren we zaterdagmiddag terug op een feestelijk Sportpark De Commandeur, want het is ook nog eens Familiedag!