Afgelopen week heeft MVV ’27 JO8-1 het seizoen feestelijk afgesloten.

Na een relaxte training met veel leuke (afwerk)oefeningen stond een wedstrijdje 9 tegen 9 tegen de enthousiaste ouders op het programma. De ouders werden met maar liefst 6-1 opgerold. Aansluitend volgde natuurlijk de penaltyreeks.

Aansluitend hebben de spelers lekker pannenkoeken gegeten en de ouders geborreld, waarna de trainers Maarten van der Sar en Arie-Jan van Pelt een mooie waardering kregen als dank voor hun inzet tijdens het afgelopen seizoen. Tevens werd het seizoenfotoboek met wedstrijdverslagen uitgereikt. Superleuk!

JO8-1 heeft een mooi seizoen beleefd. Veel plezier en enthousiasme onder de spelers, de trainers, maar zeker ook de ouders onderling. De spelers hebben in een jaar tijd een enorme ontwikkeling doorgemaakt en samen is het een superleuk team geworden met allemaal echt hun eigen plekje. Daarnaast was het onder de ouders ook een erg leuk seizoen, met name door de bereidwilligheid en groot enthousiasme van de ouders elke week.

Na de traning stonden er pannenkoeken op het menu.