Met de laatste wedstrijd van Dames-3 is op 15 april het zaalvoetbalseizoen 2018/2019 van MVV ’27 afgesloten. Tijd om terug te blikken op deze jaargang, maar natuurlijk ook om ons voor te bereiden op het nieuwe zaalvoetbalseizoen.

De afgelopen jaargang was voor de herenteams een succesvollere editie dan voor de dames. Het eerste herenelftal eindigde op de zesde plaats in de Tweede Klasse, die werd gedomineerd door Fc Westland 4 dat uiteindelijk ook kampioen werd. Heren zaal-2 sloot het seizoen af op plaats zeven in de vierde klasse waar RSV Rijneveen met de titel aan de haal ging. Het derde herenteam vindt zichzelf op de eindrangschikking terug op een achtste plaats in de vijfde klasse. Complimenten aan de goede samenwerking tussen de verschillende teams, die elkaar veelvuldig te hulp schoten als er bij een ander team een tekort aan spelers ontstond.

Zoals gezegd was het voor de dames een zwaar seizoen. Ook zij speelden hun thuiswedstrijden dit jaar weer in sporthal de Hofstede. De eerste twee damesteams kwamen dit jaar uit in de Eerste Klasse en eindigden daarin respectievelijk als twaalfde en dertiende. Dames-3 werkte haar wedstrijden af in de tweede klasse, waarin het helaas op de tiende en laatste plaats in de competitie eindigde. Ondanks de enigszins teleurstellende eindrangschikkingen werd er dit seizoen bij de dames wel weer met veel plezier en inzet gevoetbald.

Nu de competities er weer opzitten kan de blik gericht worden op het volgende seizoen. Vooral het team van Dames -3 kan voor het volgende seizoen nog wel wat versterking gebruiken. Mocht er nog een team zijn dat zich wil aanmelden voor volgend jaar,  of zijn er spelers of speelsters die in het nieuwe seizoen aan willen sluiten, neem dan contact op met:

Leo van den Berg
Wedstrijdsecretaris zaal MVV`27
06-34135125