Je hebt van die dagen dat je bij je eigen denkt gaat er nu niets goed vandaag, nu zo’n dag had MVV 2 want het was vanaf het begin tot het eind een draak van een wedstrijd, er waren best wat supporters die aan mij vroegen wat is er met ze aan de hand en ja daar had ik dus ook geen antwoord op.

Spirit liet zien dat ze de broodnodige punten nog nodig had om zich veilig te spelen, nu dat was bij ons heel erg ver te zoeken, ik zeg echt niet dat jullie niet wilden want dat geloof ik niet maar niets lukte, er werd geen druk gezet, enorm veel bal verlies en er werd geen kans gecreëerd, wat wel veel gebeurde was tikkie breed en tikkie terug een teneur wat je op veel voetbal velden tegen komt, maar wij deden het nu wel erg veel.

Het is tekenend dat onze eerste kans ( kansje ) pas gebeurde in minuut 63 toen Jessy de bal over kopte, voor de rest was het een collectief falen met als enige uitzondering Arien maar ja alleen gaat het je echt niet lukken.

De eerst volgende wedstrijd is pas op 18 mei en wel tegen een concurrent voor de plaatsen 12 en 13 dus mannen jullie weten wat je te doen staat, ik ben er zelf niet dus ik zal op mijn bedje op het strand met spanning het resultaat af wachten.               

Opstelling: Tom v d Broek,  Ronald Arkestein, Stephan Suijker (Jens de Graaf) Luuk Halve, Kevin Bouter, Finn Verpalen (Julian Tinbergen) Thijs de Vast (Bram Scheffers) Jorrit Fortuin (Bo v d Voort) Jessy Zwaard, Huib v Barneveld (Rick Zwaard) Arien Oprel.