In de thuiswedstrijd werd er van de tegenstander van vandaag nog met 2 – 1 gewonnen met wel het gegeven dat het een zuiver gestolen overwinning was. Nu in deze wedstrijd lagen de kaarten anders want op een afgelegen veld 5 van een gigantisch ongezellig sportpark waren we vooral aanvallend onmachtig. In de eerste helft was er helemaal geen aanvallende kans te noteren maar wel dat er binnen 15 minuten al 2 spelers moesten worden gewisseld met wat pijntjes en dat we na 20 minuten al tegen een verdiende 1 – 0 achterstand aan keken. Gelukkig wisten we wel, door redelijk goed te verdedigen, deze stand vast te houden tot de rust.

De tweede helft ging het aanvallend iets beter al waren er maar 2 kleine kansjes te noteren, en wel van Stijn en Luuk, maar over het algemeen was het met veel strijd, dat dan weer wel,  proberen er wat van te maken. De uitslag viel op het laatst nog wat geflatteerd uit omdat er in minuut 92 de 2 – 0 binnen viel en 2 minuten later ook nog de 3 – 0 viel te noteren.

Conclusie is duidelijk lijkt mij, als we aanvallend niet een boost krijgen dan gaan we sowieso geen doelpunten maken, en dat betekent dat we het verdomd moeilijk gaan krijgen om nacompetitie te ontlopen. Tekenend is dat Jimmy, nota bene verdediger, de best scorende speler is met 4 doelpunten.

Ik schrijf graag een stuk positiever maar ik moest dit toch even kwijt.

Opstelling: Lars van Gastel, Michael van Vliet, Ronald Arkesteijn, Luuk Vreugdenhil, Jimmy vd Hoeven (Bink van Zomeren), Julian Tinbergen, Alec de Koning (Ricardo Straver), Dennis Terlouw, Stijn van Wijk (Max de Vetten) Wesley Lagrauw (Niels Scheffers), Samuel de Haas.