Op zondag 28 april zou een aantal speculaaspoppenverkopers met MVV ’27 een bezoek brengen aan de wedstrijd ADO Den Haag – Willem II. Vanwege de verplaatsing van speeldatum van deze wedstrijd gaat dit bezoek helaas niet door.

Als u het Nederlands voetbal een beetje volgt, zal het u vast niet ontgaan zijn: Vanwege de bijzondere prestaties van Ajax in Europees verband heeft de KNVB besloten de 33ste speelronde te verplaatsen van zondag 28 april naar woensdag 15 mei. Ook de wedstrijd ADO Den Haag – Willem II is dus verzet naar deze woensdagavond.

Aangezien we met jeugdige spelers te maken hebben is het nieuwe aanvangstijdstip niet ideaal. Daarom heeft MVV ’27 ervoor gekozen om naar een nieuwe optie te kijken, bij voorkeur een wedstrijd die op zondagmiddag zal worden gespeeld. Wij hopen op uw begrip voor deze beslissing.

Gezien dit seizoen bijna afgelopen is, zal er gezocht worden naar een nieuwe wedstrijd eind september. Wij begrijpen dat onze topverkopers enorm naar deze wedstrijd hebben uitgekeken, maar zien geen andere oplossing dan het bezoek aan een Eredivisiewedstrijd te verplaatsen naar begin volgend seizoen. Wees gerust: van uitstel komt in dit geval zeker geen uitstel. Wij zullen de verkopers tijdig informeren over de nieuwe te bezoeken wedstijd en bijbehorende speeldatum.