Voor de vaste volgers van MVV ’27 is het geen nieuws meer dat er plannen zijn om komende zomer de kleedkamers op het complex grondig te gaan renoveren. Met een 3D-impressie van bouwbedrijf J.J. De Haas kunnen we nu ook laten zien hoe de kleedkamers er globaal uit moeten gaan zien na de beoogde verbouwing.

Hoewel de plannen nog niet honderd procent vastliggen, geeft de ‘artist impression hieronder wel een goede indicatie van de wensen van MVV ’27. De vereniging is al lange tijd bezig om de financiering van het project rond te krijgen en werkt hier nog steeds hard aan. Mede dankzij de hulp van bouwbedrijf De Haas en vele andere sponsoren die MVV ’27 willen steunen om deze broodnodige verbouwing te realiseren is de vereniging al heel ver met de begroting voor de renovatieplannen. Om de laatste eindjes aan elkaar te kunnen knopen, komt MVV ’27 nog steeds graag in contact met partijen die de vereniging financieel of op andere wijze een duwtje in de rug kunnen geven.

Mocht u hierin iets willen / kunnen betekenen voor MVV ’27, dan komt de club graag met u in contact. U kunt in dit geval contact opnemen met de Bob van der Gaag (sponsorcommissie): 06-42089070 / bobvandergaag@outlook.com