Aanstaande zaterdag organiseert MVV ’27 in de kantine een speciale feestavond met muziek van feestband “Lekke Band. Morgenavond is er een extra verkoopavond voor de kaarten voor deze feestavond.

Tot nu toe is bijna de helft van de beschikbare kaarten verkocht, maar om de kantine zaterdag toch helemaal vol te krijgen, heeft MVV ’27 besloten de toegangseisen iets aan te passen. In eerste instantie werden er alleen kaarten verkocht aan 30-plussers, maar vanaf nu zijn ook MVV-ers in de leeftijd van 18 en ouder van harte welkom. (Let op: zowel bij kaartverkoop als op de avond zelf houdt MVV ’27 zich het recht voor om legitimatie te vragen).

Morgenavond wordt er daarom een extra verkoopmoment ingelast, waarop we de laatste kaarten voor het feest hopen te verkopen en er met zijn allen een knalfeest van te maken aanstaande zaterdag! Kaarten kosten € 15,- per stuk en de opbrengsten hiervan komen ten goede aan de verbouwing van de kleedkamers. Hieronder alvast een filmpje om in de stemming te komen met de klanken van de muziekgroep Lekke Band, die de avond muzikaal kleur zullen geven: