MVV ’27 is in grote mate afhankelijk van de inzet van haar vrijwilligers en daar zijn wij als vereniging heel dankbaar voor. Daarom trappen we het nieuwe jaar op zaterdag 5 januari traditioneel af met de inmiddels traditionele MVV ’27 Vrijwilligerslunch. Het bestuur wil met deze gezellige en smaakvolle brunch álle vrijwilligers bedanken voor hun inzet in het afgelopen jaar.

De inloop is vanaf 12:00 uur, waarna we om 12:30 uur aan tafel gaan. Plaats van handeling is vanzelfsprekend de kantine van MVV ’27. De inwendige mens zal uitstekend verzorgd worden en kijkend naar voorgaande jaren belooft het een gezellige aangelegenheid te worden.

Ben jij momenteel vrijwilliger, in welke vorm dan ook, van MVV ‘27 of was je dat in het afgelopen jaar? Voel je dan vooral aangesproken en kom zaterdag 5 januari naar de lunch! Aanmelden voor de lunch is niet nodig.