In de laatste week van het afgelopen jaar brachten John Emmerig (als selectiemanager) en Conny Rodenrijs (namens de kledingcommissie) een bezoek aan de winkel van Sport 2000 in Naaldwijk.

Als blijk van waardering voor de prettige samenwerking brachten zij een bosje bloemen mee voor Linda Dessauvagie, mede-eigenaar van Sport 2000 Naaldwijk. Daarnaast overhandigden zij ook de selectiefoto die door huisfotograaf Gerard Jordaan aan het begin van het seizoen werd geschoten.

De Westlandse sportwinkel verzorgt sinds een aantal jaren alle kleding voor onze vereniging. MVV ’27 is erg blij met de manier waarop Sport 2000 dit doet en met de bijdrage die zij als sponsor leveren aan onze voetbalvereniging.

Mocht je voor de tweede seizoenshelft nog op zoek zijn naar MVV ’27-kleding (bijvoorbeeld sokken, broekje of trainingspak), dan is het goed om te weten dat je dit in de winkel van Sport 2000 Naaldwijk kunt verkrijgen. Ook online zijn de MVV ’27 artikelen te verkrijgen via deze link