Twee weken geleden is Tim Prins, speler van ons achtste elftal, geopereerd aan zijn kruisband. Tim heeft de operatie goed doorstaan en zal zich de komende maanden moeten richten op zijn herstel. Hij is vastbesloten om hier sterker uit te gaan komen.

Tim speelt al jaren bij MVV ’27. Nadat hij een paar jaar in het 3e had gespeeld heeft hij zich aangesloten bij zijn vrienden. Tim was er hoogstpersoonlijk verantwoordelijk voor dat dit team een aantal jaren geleden een ‘doorstart’ kon maken. Er stopten een paar spelers, maar Tim zorgde voor een aantal enthousiaste nieuwelingen waardoor het achtste kon blijven bestaan. Momenteel staat er een goede basis waarmee zij nog lang door kunnen. Tim is samen met Chris ook leider van deze gezellige groep. Wij zijn blij met hun positieve betrokkenheid! 

Voor nu hebben we Tim voorzien van een lekkere gezonde fruitmand. We hopen hem snel weer op het veld te zien!