Met ongeloof en verbijstering ontvingen wij afgelopen woensdag het verschrikkelijke bericht dat Linda Kroes op 47-jarige leeftijd plotseling is overleden. Zij was een zeer gewaardeerde vrijwilliger binnen onze vereniging.

Linda was de vrouw van Raymond Kroes en de moeder van de 13-jarige tweeling Nick en Bo. Afgelopen zaterdag stond Linda nog de gehele dag achter de bar bij MVV ‘27. Ook Bo was daar zoals gewoonlijk te vinden. Nick kwam zaterdag vrolijk terug van zijn gewonnen wedstrijd met MVV ’27 JO15-3.
Een dag later werd Linda getroffen door een hartstilstand. De schade die dit heeft aangericht werd haar dinsdag uiteindelijk helaas fataal.

Met Linda verliezen we een geweldig lid van de MVV-familie. We zullen haar herinneren als een fantastische en lieve kracht binnen onze vereniging. Ze stond altijd opgewekt achter de bar en je zag haar vaak glunderend langs het veld staan. Het is onwerkelijk en oneerlijk dat het leven van Linda op deze manier ten einde is gekomen.

Namens alle MVV-ers wensen wij Raymond, Nick en Bo en verdere familie, vrienden en bekenden van Linda enorm veel sterkte toe met dit enorme verlies. Aanstaande zaterdag speelt het team van Nick (JO15-3) met rouwbanden en zullen alle wedstrijden bij MVV ’27 voorafgegaan worden door een minuut stilte ter nagedachtenis aan Linda.