Aanstaande zaterdag staat voor MVV ’27 9 de kampioenswedstrijd op het programma en ook MVV ’27 10 mag zich bij een overwinning kampioen noemen.

MVV ’27 9 speelt a.s. zaterdag zijn kampioenswedstrijd om 12:00 uur thuis tegen buurman LYRA. Met nog één wedstrijd te gaan en 5 punten voorsprong is het 9e elftal niet meer te achterhalen door naaste concurrent Naaldwijk. Van de 19 gespeelde wedstrijden wist het team er maar liefst 15 te winnen, werd er 1 keer gelijkgespeeld en 3 keer verloren. Uiteraard wil men deze kampioenswedstrijd door middel van een overwinning extra glans geven en publiek is hierbij meer dan welkom.

Na deze lunchwedstrijd is het ‘s middags tijd voor MVV ’27 10. Het jonge elftal staat momenteel op de tweede plaats met 3 punten achterstand op het Schiedamse Hermes DVS. Maar omdat voor Hermes DVS de competitie al afgelopen is en het doelsaldo in het voordeel is van MVV ’27 volstaat een overwinning om het kampioenschap binnen te halen. Supporters hoeven niet ver te reizen om de mannen van het 10e aan te moedigen, de wedstrijd vindt om 14:30 uur plaats bij VDL.

Wij hopen uiteraard aan het einde van de middag twee kampioenselftallen te mogen feliciteren!