R.K.V.V Westlandia – MVV’27 3-1

  • Allerlaatste wedstrijd van het seizoen betekent nog een keer maximaal de strijd aan gaan en alles, maar dan ook echt alles geven. Onze trainert was op vakantie naar het Oostblok, dus het moest vandaag zonder hem gebeuren. Wij reisden met een delegatie van 11 en een halve vrouw af naar het Westland, dat is ook een soort Oostblok. Eenmaal aangekomen wachtte ons een warm welkom, het kwik was immers inmiddels gestegen naar 27 graden. Deze verhitte strijd kon natuurlijk niet te lang duren (want pils), dus was er in goed overleg besloten om de wedstrijd ietsjes intekorten. Gelukkig hadden wij de dochter van de scheids helemaal mee. Larissa kon het volgens haar erg goed en was inmiddels gepromoveerd tot haar beste vriendin. Echter zag vaders helaas het duwtje in Larissa d’r rug niet. Ook konden wij helaas niet aan de penalty ontkomen. Met 2-0 gingen wij de rust in. De zonnestralen sloegen in als een bom en er werd besloten dat 10 vrouwen meer dan genoeg is. Deze strategie bleek bijzonder goed te werken, want de 2-1 werd een feit. Gaab zigzagde de bal via de lat in het doel. De 2-2 hing in de lucht, maar het kwartje viel de verkeerde kant op en met 3-1 was de wedstrijd besloten. Niets om je voor te schamen tegen een tegenstander die al drie maanden kampioen is. Lekker gewerkt pikken!