Henk de Bruin kampte al enige tijd met heupklachten. Na meerdere bezoeken aan diverse ziekenhuizen bleek dat zijn heup dusdanig was versleten dat het hoognodig tijd was voor een nieuwe heup. Hij heeft er nog wel even op moeten wachten, maar op 28 februari hebben de artsen hem voorzien van een gloednieuwe heup.

Henk is in het verleden zeer actief geweest binnen onze club. Hij heeft 12 jaar bardiensten gedraaid op maandag, hij heeft een coördinerende rol vervuld in de zaal, hij heeft vele velden voorzien van een mooie krijtlijn en hij is tot voor kort een van onze onderhoudsmannen geweest. Hiervoor zijn wij hem natuurlijk allemaal zeer dankbaar. Tegenwoordig komt hij vooral voor de gezelligheid naar de kantine. En ook dat is natuurlijk prima!

De operatie is gelukkig geslaagd. De komende 6 weken mag hij alleen even niet fietsen met ‘de mannen’. Het was 28 februari nog wel even schrikken, want tijdens het overleggen van bed naar bed bleek dat de kersverse nieuwe heup uit de kom was geschoten. Na een tweede spoedbezoekje aan de o.k. is ook dit verholpen en vanaf toen kon Henk gaan beginnen aan zijn revalidatie.

Wij hebben Henk even opgezocht namens MVV’27 en hem voorzien van een beetje extra vitamines. Wij wensen hem een voorspoedig herstel en hopen de ex-onderhoudsman snel weer in de kantine te zien.