Heb jij je verzamelalbum van MVV ’27 al vol? Zo niet, dan heb je nog één week om bij je boodschappen bij Albert Heijn nog zo veel mogelijk plaatjes bij elkaar te sparen. Tot en met aanstaande zondag kun je de plaatjes van MVV ’27 nog sparen bij Albert Heijn Maasland. Maar geen paniek als jouw boek dan nog niet vol is, want volgende week woensdag organiseren MVV ’27 en Albert Heijn een ruilmiddag voor de jeugd.

Woensdagmiddag 14 maart opent de kantine van MVV ’27 tussen 15:30 en 17:00 haar deuren voor een heuse ruilmiddag. Dus kom volgende week met je album en je dubbele plaatjes naar sportpark de Commandeur en help elkaar om je album vol te krijgen. Ook als je maar weinig dubbele plaatjes hebt, kom je gewoon naar MVV ’27, want met elkaar zullen we vast een eind komen om alle albums compleet te krijgen. Als jij je album al wel vol hebt, ben je ook van harte uitgenodigd om met je dubbele plaatjes naar MVV ’27 te komen, zodat je ook andere kinderen kunt helpen om hun verzameling te completeren. Daar krijg je dan weer een gezellige middag en wat lekkers van Albert Heijn voor terug. Ook de Albert Heijn-hamster zal weer van de partij zijn en iedereen mag met hem op de foto. Dus we zien je graag woensdagmiddag 14 maart bij MVV ’27.

Natuurlijk hebben we ook aan onze ‘volwassen’ spaarders gedacht. Donderdagavond 15 maart zijn zij aan de beurt om in de kantine hun plaatjes te ruilen en hun album compleet te krijgen. Albert Heijn zorgt daarbij voor een lekkere versnapering.