Afgelopen zaterdag was de deadline voor het bestellen van posters, mokken en sleutelhangers met afbeeldingen van de MVV ’27-stickers. Voor degenen die vergeten zijn hun bestelling door te geven, is er goed nieuws. Wij hebben namelijk besloten om een tweede bestelronde te doen. Zodoende heb je nu tot en met 24 maart de tijd om alsnog je bestelling door te geven. 

De afgelopen weken werden er maar liefst 38 MVV ’27-mokken, 32 sleutelhangers en 12 posters besteld. Deze zijn vanaf woensdag 21 maart af te halen bij MVV ’27. Toch zijn er na de deadline van verschillende kanten al vragen gekomen of het mogelijk is om alsnog een mok, poster of sleutelhanger te bestellen. Vanwege het beperkte voetbalprogramma en de algehele afgelasting van afgelopen zaterdag zijn veel MVV-ers de afgelopen weken niet in de kantine geweest om hun bestelformulier in te leveren. Daarom hebben we besloten tot een tweede bestelronde.

Download HIER het bestelformulier waarmee je een prachtige mok, poster of sleutelhanger te bestellen. Voor slechts € 9,95 heb je al een poster (47 x 32 centimeter) of een mok met de afbeelding van één van de stickers uit je verzamelalbum en voor € 5,00 bestel je een MVV ’27-sleutelhanger. De formulieren zijn ook te vinden op de  bar van MVV ’27. Hier kun je je bestelformulier ook inleveren. Je kunt meerdere bestellingen van dezelfde sticker op één formulier zetten. Natuurlijk kun je ook van verschillende personen merchandise-artikelen bestellen, maar hiervoor dien je dan wel per persoon een apart formulier in te vullen.

Mocht je niet in de gelegenheid zijn om het formulier bij MVV ’27 in te leveren kun je deze ook in de brievenbus van Hofsingel 65 doen of via de mail versturen naar rob_van_woerden@hotmail.com. Je kunt je bestelling nog tot en met zaterdag 24 maart doorgeven. We verwachten dat de bestellingen van de tweede ronde dan vanaf woensdag 11 april op te halen zijn.