Sinds afgelopen weekend is MVV ’27 weer een bronzen vriend rijker, het gaat om het in Maasland gevestigde bedrijf SGB Salaris. Namens het salarisverwerkingsbedrijf ondertekende eigenaar Piet van Dijk zaterdag een contract dat hem en zijn onderneming tot en met de zomer van 2020 als sponsor verbindt aan de Maaslandse voetbalvereniging. Piet is geen onbekende binnen de club. Al vanaf zijn twaalfde is hij lid van MVV ’27 en in de jaren ’80 was hij speler van het eerste elftal van de club. 

SGB Salaris is gespecialiseerd in salarisverwerkingen voor het midden- en kleinbedrijf en beschikt over een  grote en gevarieerde klantenkring. Hierdoor zijn zij vertegenwoordigd in bijna alle sectoren van het bedrijfsleven en heeft het bedrijf ervaring met de meeste CAO’s. Met een klein professioneel team (3 mensen) houdt SGB Salaris de overheadkosten laag met behoud van kwaliteit. Dagelijks krijgen zij van hun klanten de mutaties via e-mail. Deze klanten krijgen dan dezelfde dag hun loonstroken en alle bijbehorende informatie weer retour.

MVV ’27 is blij dat het met SGB Salaris weer een vriend aan haar sponsorengroep toe kan voegen en hoopt dat Piet van Dijk met zijn bedrijf de komende jaren ook veel plezier zal beleven van deze samenwerking.